Jongman U bevindt zich hier: Kunststof Kunststof tuinhuisjes  
Startpagina
Bouw
Klus
Kunststof
Materialen
Foto's
Route
Het Bedrijf
Kontakt
 KUNSTSTOF
Kunststof goten
Polyester Goten
Kunststof tuinhuisjes

KUNSTSTOF TUINHUISJES
  

De kunststof tuinhuisjes van Patenthut zijn uniek en innovatief in Nederland!!

- 100% Kunststof
- Duurzaam en compleet
- Prefab op maat
- Diverse kleuren
- Hoog afwerkingsniveau
- Onderhoudsarm
- Eenvoudige montage
- Hoge isolatiewaarde

Waarom uniek?

- u hoeft nóóit meer te schilderen
- de prefab wanden zijn 60mm dik
- productie is gebaseerd op maatwerk

Dé 3 belangrijke onderdelen:

Vloer, ondergrond
De Patenthut wordt geplaatst op een verharde ondergrond die waterpas is gemaakt. Op deze ondergrond worden de wanden waterpas gesteld en bevestigd.

60mm prefab wanden
De prefab wanden zijn gemaakt van een hoogwaardige, 60mm dik, kunststof profiel. Door de dikte van het profiel kent de Patenthut een hoge isolatiewaarde. De wanden zijn voor uw gemak al voorzien van de uitsparingen voor de eventuele ramen en deuren. De plaats hiervan geeft u bij bestelling zelf aan.
De kunststof wanden worden aan elkaar gekoppeld door middel van aluminium hoeken. Dit zorgt voor een stevige verbinding over de gehele hoogte van de wand en geeft bovendien een sterke buitenhoek. Tevens worden er aan de binnenzijde van de wand meerdere aluminium profielen bevestigd, zodat de wand óók in de breedte superstevig wordt. Aan de binnenzijde worden de hoeken afgewerkt met een hoeklijst waardoor er een naadloze verbinding ontstaat.

Dak
Vervolgens wordt het dak geplaatst. Het dak wordt nu op de wanden geplaatst. De verbinding van de wanden met het dak geschiedt door middel van muurplaten en slagvaste montageplaten. Deze worden aan de bovenzijde van de prefab wand geplaatst. Door alle bevestigingsmaterialen zogenaamd blind te gebruiken, krijgen we een keurig afgewerkt geheel. Er zijn namelijk geen hoeken, beugels e.d. zichtbaar. Daarna worden de dakshingels bevestigd.
Als het dak gemonteerd is worden de kunststof kozijnen geplaatst. Hiervoor zijn, op de door u aangegeven uitsparingen, stelkozijnen aangebracht. Ook deze zijn weer zodanig gemonteerd dat er geen montagematerialen zichtbaar zijn.

lik hier om naar de de patenthut site toe te gaan.
 
Klik hier om in de foto gallerij te komen